Effektivt desinfektion

og sundt arbejdsmiljø

verificerer effektiviteten af ​​COVID-19 desinfektionsprocedurer ved hjælp af Adenosine Triphosphate (ATP) overfladetestning

Validering af desinfektion

Surface + Coldfog

Desinficering af berøringsflader mod coronavirus & bakterier

ATP-test for at måle effektiviteten af desinfektion

Vi er et af de eneste virksomheder i vores område, der verificerer effektiviteten af ​​COVID-19 desinfektionsprocedurer ved hjælp af Adenosine Triphosphate (ATP) overfladetestning - uden ekstra omkostninger. 


Vores team af fagfolk bruger Hygiena Ensure Luminometre i forbindelse med UltraSnap ATP-pinde til at måle mængden af ATP - energimolekylet for alle levende organismer - i prøver fra rensede overflader, hvilket giver en objektiv indikation af rengøringseffektivitet og tilstrækkelig fjernelse af biologiske materialer.


Mens ATP-systemer ikke direkte detekterer vira, vil COVID-19-inficerede materialer, der indeholder biologiske rester, vil blive detekteret af et ATP-system.

Vores  rengøringsverifikationsproces giver en måling af renlighed på lidt under 10 sekunder.

Hvad er ATP test?

Adenosin Triphosphate eller ATP er energimolekylet, der findes i alle levende ting, hvilket gør det til en perfekt indikator, når man prøver at afgøre, om en overflade er ren eller ikke. Virksomheder bruger ATP-systemer til hurtigt at verificere, at overflader er blevet rengjort grundigt i fødevareproduktion og sundhedsapplikationer, og for at sikre, at biofilm ikke udvikler sig på overfladen, hvilket kan påvirke kvaliteten. 


Med et ATP-hygiejneovervågningssystem (eller sommetider benævnt - et ATP-sanitetsovervågningssystem) bringes ATP i kontakt med Hygienas unikke væskestabile reagens i testenheden.
Derefter udsendes lys i direkte forhold til mængden af ATP, der er til stede i prøven, hvilket giver information om kontaminationsniveauet indenfor sekunder.

-Realtid valideringsdata med hjælp af Ultrasnap™ overflade ATP test."

Overflade ATP Test

UltraSnap™ er en brugervenlig, alt-i-én ATP-samplingstest, der bruges sammen med Hygiena-luminometre.

Denne prøveindsamlingsenhed i penstørrelse er let at bruge, lille og miljøvenlig. Derudover bruger UltraSnap et unikt væskestabilt reagens, der giver overlegen nøjagtighed, længerevarende signalstyrke og mere reproducerbare resultater.

Swab, snap, squeeze, det så let.

Det kunne ikke være lettere at bruge UltraSnap. 3 trinsprocessen til opsamling af en prøve, aktivering af enheden og blanding af prøven er så let, at enhver kan gøre det. 

Væskestabil kemi

UltraSnap™ indeholder væskestabil kemi i den patenterede Snap-Valve ™ -bulb. Denne unikke kemi og design eliminerer behovet for at rekonstituere lyofiliserede pellets, hvilket muliggør ensartede og nøjagtige resultater.

-Få et uforpligtende tilbud

Er I klar til at minimere risikoen for smitte med coronavirus og bakterier? Kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak og skræddersyer et tilbud.

BIONOVA™ ApS

Smallegade 10, gaarden

Dk - 2000 Frederiksberg

Denmark


T:  +45 70 200 390

M: +45  25 171 708

E: info@bionova.dk

CVR:  40966803

24/7 services: +45 70 200 390

COPYRIGHT © 2019 ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend